Dar știm că vitamina C este foarte importantă pentru piele.

  • Post author:
  • Post category:Blog

Dar știm că vitamina C este foarte importantă pentru piele.

Apăsați „Adăugați la coș” și voila! asta este! Pe măsură ce citiți mai multe articole din magazine, puteți continua să adăugați produse în coș și să consultați când sunteți gata (căutați pictograma coșului din partea dreaptă a ecranului dvs.).

co-fondator Dona Chai Amy Rothstein spune că Chai Concentrat folosește se extind cu mult peste latte. Dona a fost creată pentru un latte de dimineață, dar s-a dezvăluit rapid ca o capsă de cămară mereu atât de utilă, spune ea. Aici, ea împărtășește trei moduri neașteptate de a -l folosi.

3 Utilizări creative pentru Chai Tea Concentrat

1. Pancakes

Rothstein spune că una dintre modalitățile sale preferate de a găti cu concentrat de chai este să -l lucreze chiar în bătutul ei de clătite. Încercați rețeta personală de mai jos, ceea ce face aproximativ 10 până la 12 clătite pufoase. Scorțișoara, cardamomul, cuișoarele și alte condimente de încălzire vor veni în fiecare mușcătură.

ingrediente 2 cană făină 3 linguriță zahăr 1 1/2 linguriță Praf de copt 1 1/2 linguriță de coacere Soda 1 1/4 TSP Sare 2 cană de unt lapte 1/2 cană dona masala chai 2 ouă (crăpat și amestecat) 3 linguriță unt topit

povești conexe Nu facem vitamina C. Este doar noi și liliacul de fructe care nu fac propria noastră vitamina C-suntem în afara unor, spune chimistul și expertul în îngrijirea pielii Marie Veronique, care are o îngrijire eponimă extrem de râvnită linia. Știm însă că vitamina C este foarte importantă pentru piele. De aceea, a existat un aflux de seruri de vitamina C, hidratante și curățători pe rafturile de frumusețe.

Acesta este un lucru bun, desigur. Vitamina C este un antioxidant care stimulează frumusețea, cunoscut pentru stimularea producției de colagen a pielii tale, strălucirea petelor întunecate și repararea deteriorării radicalilor liberi. Dar specialistul în îngrijirea pielii, Kristina Holey, care lucrează cu Veronique, a început să observe din ce în ce mai mulți clienți cu reacții proaste ale pielii de la stratificarea pe seruri. Cu această creștere evidentă a produselor de vitamina C pe piață, a existat o corelație directă cu aceste [iritații] răspunsuri la Vitamina C, spune Holey. Acest lucru a determinat duo-ul de îngrijire a pielii să investigheze ce a fost. Veronique, așa că pentru ca acesta să -ți pătrundă cel mai bine pielea, trebuie să fie la un nivel de pH de aproximativ trei (sau mai acid), spune ea. Pare un experiment înfricoșător care să fie acizii care se înclină pe piele, dar de fapt cele mai active ingrediente sunt formulate la un pH scăzut, spune Joshua Zeichner, MD, un dermatolog certificat de bord, al ingredientelor precum acidul L-ascorbic, acidul retinoic și hialuronic acid. Acest lucru poate provoca o iritație a pielii, roșeață și uscăciune, potrivit lui.

, în afară de machiajul natural acid al vitaminei C, când oxidarea – procesul când vitamina C interacționează cu aerul din jurul său și o face Se pot întâmpla, de asemenea, inutil – sensibilizarea și iritarea. În timp ce acest lucru apare adesea în formule vechi din interiorul unei sticle, vitamina C se poate oxida și pe pielea ta atunci când vine în contact cu oxigenul. Acest lucru creează ioni de hidroniu, potrivit Veronique, care poate duce la sensibilitatea pielii.

Puteți pune acizi doar pe piele de atâtea ori înainte de a vedea că se întâmplă ceva … iar vitamina C este un acid puternic. —Marie Veronique

Este complicat când te încurci cu adevărat cu nivelul pielii tale în mod repetat, spune Veronique. O mulțime de compromisuri ale funcției de barieră provin din faptul că nu acordă atenție echilibrului pH -ului și microbiomului. Puteți pune acizi pe pielea dvs. de atâtea ori înainte ce este rhino gold gel de a vedea că se întâmplă ceva, iar vitamina C este un acid puternic. De aceea, Holey și Veronique și-au conturat noul ser C-terapie (90 USD), care folosește derivate noi, mai stabile și mai blânde de vitamina C pentru pielea simptomatică.

povești conexe Poate că nu și -a dat seama, dar bunicul meu și -a trăit în mod neintenționat viața ca un influencer de wellness înainte ca conceptul să existe vreodată. A început în fiecare dimineață, plonjând în piscina sa frigidă din New York. (Cryoterapie de bricolaj!) El nu a refuzat niciodată un con de înghețată de amic, indiferent de ora zilei sau a perioadei anului. (Mâncare intuitivă!) Și nu l-am văzut niciodată ieșind din casă fără blublockers-ul său, ochelarii originali cu bloc de lumină albastră, cu mult înainte ca cineva să întrebe, să funcționeze ochelarii cu lumină albastră sau sunt doar o înșelătorie?

pentru a-ți jog-ți amintirile infomerciale din anii ’90, Blublockers sunt ochelari de soare în stil aviator, cu lentile portocalii care blochează toate razele UV și lungimea de undă albastră a luminii. Premisa de ghidare aici este că filtrarea luminii albastre din câmpul dvs. de vedere poate face ca obiectele să pară mai clare, deoarece undele albastre-lumină sunt mai scurte și mai împrăștiate decât alte frecvențe de lumină vizibile. Ei bine, înainte de câteva decenii și o nouă iterație a acestor specificații sunt din nou în tendință dintr-un motiv diferit: suntem înconjurați de dispozitive care emit lumină albastră de pe ecranele lor, care, potrivit unor cercetări și surse, pot sabota somnul , contribuie la dureri de cap, să strângă ochii și să promoveze oboseala cu expunere extinsă.

povești conexe În timpul blocării în Phoenix anul trecut, Theo Grace Quest s -a trezit gândindu -se la numele ei. Theo se identifică ca fiind nonbinar, iar numele ei dat este Grace, dar nu a simțit că de fapt i se potrivește. („Nu sunt o persoană grațioasă”, spune ea.) Deci, într-un exil impus de pandemie, a avut spațiul pentru a-și imagina un nou nume.

Pentru multe persoane LGBTQ, pandemia exacerbată provoacă deja comunitatea: izolarea socială, barierele pentru îngrijirea medicală care afirmă gen și instabilitatea economică. Dar, în mijlocul acelor lupte, mulți din comunitate au găsit altceva: spațiu pentru a explora schimbările de identitate și a pune întrebări pe care nu le -au reușit până acum. Nu ne -am prezentat în fiecare zi ocupând rolurile care ne -au așteptat de la noi ”, spune ea. Theo nu a trebuit să se uite la serviciu și să discute despre o posibilă schimbare de nume cu angajatorul ei. Nu -și vedea familia, așa că nu trebuia să le spună personal. A existat libertate în a avea un spațiu mental și fizic pentru a -și da seama de asta pentru ea însăși. Și ea a făcut -o. Ea a ales un nou nume.

Deși decizia a fost propria ei, prietenii lui Theo au fost esențiali în schimbare – după ce au avut în vedere Theo timp de câteva luni, a împărtășit și reacțiile lor au afirmat alegerea ei. Unul dintre prietenii ei a încurajat -o să se gândească dincolo de faptul că Theo a fost un nume „bun” sau „rău” și să îmbrățișeze dacă schimbarea numelui s -ar simți sau nu bine. Un alt prieten, după ce a aflat despre noul nume al lui Theo, s -a adresat unui pachet către Theo Grace Quest și l -a aruncat în poștă. Când Theo a primit -o, a fost prima dată când și -a văzut numele ales în scris.

„Văzând numele meu pe un pachet și știind că este de la cineva de care îmi pasă atât de mult … [a dat clic] cu adevărat a dat clic cu adevărat ”, Spune Theo. După ce prietenii ei și -au arătat sprijinul, Theo spune că i -a dat apăsarea de care avea nevoie pentru a vorbi cu părinții ei. Pentru a le spune, Theo, un designer și ilustrator grafic, a creat un anunț de ziar. Titlul a citit: „Artistul local schimbă numele: Copilul care se află oriunde de la 1 la al 3 -lea favorit acum trece de Theo Grace Quest.” Mama lui Theo nu a fost receptivă, dar tatăl ei i -a trimis un e -mail pentru a -i spune lui Theo că el a susținut -o. El a enumerat, de asemenea, oameni celebri care nu merg pe numele lor de naștere, inclusiv cântăreața Cher, iar oamenii pe care tatăl ei le iubește, precum John Wayne.

în conformitate cu doctoratul Russ Toomey, profesor de studii de familie și dezvoltare umană La Universitatea din Arizona, stresorii împărtășirii unei identități în schimbare pot fi atenuați de persoana care primește noile informații. Acest lucru are mult sens, împărtășirea cu cineva este incredibil de vulnerabilă, iar respingerea este o preocupare foarte rațională. O modalitate prin care prietenii și familia își pot susține persoana iubită este „să preia noile informații cu recunoștință și să creeze un sentiment de siguranță pentru persoana care a împărtășit”, spune dr. Toomey.

povești conexe

Vânătoarea pentru perechea perfectă de jambiere este una grea. Unii alunecă, alții pastilează sau își pierd forma, dar Sweaty Betty a stăpânit arta legitelor. Cu fanii mărcii, de la Jennifer Aniston și Jessica Alba, până la propriile noastre editori de puțuri+buni, credem că transpiratul Leggings de antrenament Betty Power (100 USD) este perechea finală care vă va menține confortabil, indiferent de ce faceți. Cu peste 5.000 de recenzii de cinci stele, brandul vinde o pereche de cele mai populare legite ale sale la fiecare 90 de secunde și sunt fericit să raportez că culorile selectate ale jambierelor sunt la vânzare în acest sezon de vacanță pentru 40 de dolari. Acesta este un preț de 60 la sută din prețul lor obișnuit de vânzare cu amănuntul de 100 USD, până la 6 ianuarie

Foto: Sweaty Betty

țesătura face cu adevărat aceste jambiere: combinația de poliamidă și elastană înseamnă că această pereche este de susținere, întinsă, Și transpirația care se ridică în același timp. Amestecul este, de asemenea, A-plus pentru a-și păstra forma și a se potrivi în timp și după multe spălări.

jambierele vin într-o multitudine de opțiuni diferite, astfel încât să puteți găsi una care să vi se potrivească cel mai bine. Cu dimensiuni de la XXS la XXL, 34 de culori și modele diferite și două lungimi diferite (7/8 și complete), există opțiuni. Și nu în ultimul rând, jambierele de antrenament cu putere nu au, nu unul, ci două, buzunare pentru a-ți păstra toate elementele esențiale din timp, ceea ce le face o opțiune excelentă. Vânzarea se desfășoară acum până pe 6 ianuarie, cu un plus special de 21 la sută din articolele de vânzare în ianuarie, pentru a suna în noul an și oferă clasici precum jambierele preferate de Jennifer Aniston Zero Gravity Gravity High cu talie la vânzare pentru 38 de dolari (inițial 128 USD) și multe altele. Folosiți codul extra21.

Oh, salut! Arăți ca cineva care iubește antrenamentele gratuite, reduceri pentru mărcile de wellness-fave-fave și exclusiv bine+conținut bun. Înscrieți -vă pentru Well+, comunitatea noastră online de wellness insideri și deblocați recompensele instantaneu.

Introduceți adresa de e -mail Etichete: îmbrăcăminte activă, uzură de athleisură Redactorii noștri selectează în mod independent aceste produse. Efectuarea unei achiziții prin legăturile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Toate părțile Wellness au avut o scuturare în acest an – cum rezolvăm, ce mâncăm, produsele pe care le punem pe fețe, modul în care ne odihnim – și reverberațiile acestor schimbări vor fi resimțite în 2021 și nu numai. Iată cum ne vor pune inovațiile născute din acest an în viitor.

Anul acesta a fost unul dur, dar, ca urmare a unora dintre provocările sale, industria frumuseții a fost forțată să se confrunte cu zonele în care a scăzut anterior, în special în raport cu diversitatea, durabilitatea și accesibilitatea. „În 2021, cred că vom vedea că se întâmplă două lucruri”, spune Sharon Chuter, fondatorul Pull Up For Change și Uoma Beauty. „Vom vedea că stilul de viață al oamenilor se schimbă și vor deveni mai simpli, iar oamenilor le va păsa mai mult de probleme decât le -au îngrijit până acum.”

până la punctul lui Chuter, probleme care sunt și vor continua Fii, profund important pentru mulți americani sunt diversitatea, reprezentarea și includerea în industria frumuseții. „Pielea bună” este un simbol de lux și statut în această țară, iar comunitățile de culoare au fost lăsate în urmă ”, spune Caroline Robinson, MD, un dermatolog certificat de bord cu sediul în Chicago. Anul viitor, mărcile fac progrese pentru a corecta acest lucru: Melé bazat pe Unilever va lansa șase produse noi care sunt formulate pentru pielea bogată în Melanin; O linie nouă, numită EADEM, care a lansat deja o platformă de conținut care evidențiază femeile de culoare, va debuta o colecție curată de produse de îngrijire a pielii; Și treisprezece Lune, un site de comerț electronic doar lansat, care vinde produse de la mărci fondate de oameni care sunt negri, indigeni și oameni de culoare (Bipoc), vor adăuga creatori noi la priza sa.

povești conexe Speranțele noastre au indicat spre vaccinarea pe scară largă de când Pandemia a pus mâna pe națiune de această dată anul trecut. Odată cu vaccinarea a venit promisiunea unei întoarceri la viața normală. Acum, la două luni de la lansare, începem să vedem că ar putea arăta. Luni, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au lansat orientări foarte așteptate care detaliază ceea ce persoanele care sunt complet vaccinate împotriva Covid-19 pot și nu pot face.

Cei care au fost complet vaccinați-ceea ce au trecut două săptămâni de când au primit o a doua doză de vaccinuri Pfizer-BionTech sau Moderna sau o doză de Johnson & amp; Vaccinul Johnson – sunt liberi să interacționeze între ei în interior, fără mască, potrivit CDC. De asemenea, se pot aduna în interior cu oameni nevaccinați dintr-o altă gospodărie, atât timp cât nimeni din gospodărie nu are un risc crescut de boli severe din Covid-19. Și dacă nu trăiesc într-un cadru de grup ca o instalație corecțională, dacă au fost în preajma cuiva care are Covid-19, nu trebuie să se autosolid sau să fie testați decât dacă au simptome.

Până în prezent, aceste recomandări CDC se aplică celor peste 30 de milioane de persoane care sunt complet vaccinate împotriva Covid-19. Aproape 59 de milioane de oameni în total au primit una sau mai multe doze de vaccin. Dacă au trecut mai puțin de [două] săptămâni de la fotografia dvs. sau dacă mai aveți nevoie să obțineți a doua doză, nu sunteți complet protejat, citiți site -ul CDC. Continuați să faceți toate pașii de prevenire până când sunteți complet vaccinat. Ca distribuție a Johnson & amp; Vaccinul Johnson (care necesită o doză și poate fi păstrat la temperaturi regulate ale frigiderului) revine, tot mai multe persoane vor putea fi vaccinate.

Aflați mai multe despre vaccinurile de la biochimistul Esther Odekunle, doctorat:

Povești conexe Răcire și conforturi ușoare sunt probabil pe listele de cumpărături ale tuturor. „Vremea caldă” și „așternutul în jos” nu merg exact mână în mână-mai ales dacă tu, ca mine, suferă în prezent prin 90 de nopți de grad în plus în New York, fără aer condiționat. Cu toate acestea, dacă, de asemenea, ca mine, sunteți unul dintre acei oameni care ar prefera să transpire până la moarte sub o pătură decât să îndrăznești să dormi deasupra, acesta este pentru tine. Am ajuns în partea de jos dacă un confortabil sau o plapumă a fost cea mai bună opțiune pentru a rămâne mișto în nopțile calde de vară – și cele mai bune opțiuni de cumpărături.

Care este diferența dintre un mângâietor și o plapumă?

În primul rând, să descompunem diferența dintre cele două (pentru că sunt adesea folosite în mod interschimbabil). Un mângâietor este de obicei o bucată. Are umpluturi asemănătoare cu plapumă, cum ar fi jos, pene, lână și alte fibre sintetice. Și are, de asemenea, o copertă cusută, care este concepută pentru a fi afișată deasupra patului și nu poate fi îndepărtată, explică Jacob Xi, co-fondator al Olive Wren Home. Similar cu conceptul de pernă și o pernă, o plapumă este de obicei o inserție a unei coperte de plapumă care alunecă peste plapumă pentru a -l proteja. Dar la fel ca un FYI, probabil că veți vedea că confortabilul este folosit în locul unei pline (de unde și etichetarea produselor în timp ce derulați în jos!)

povești conexe În ciuda faptului că plăcerea se clasifică pe lista motivelor pentru care oamenii fac sex în primul rând, durerea își revin adesea capul urât în ​​scenarii sexuale-în special pentru oamenii cu vulve care au sex penetrativ P-in-V. În timp ce orice fel de act sexual poate declanșa diferite tipuri de dureri vulvare, vaginale sau pelvine în căldura momentului, durerea după sex poate fi la fel de supărătoare, atât fizic, cât și emoțional.

În general, durerea post-sex poate veni sub mai multe forme, de la crampe asemănătoare perioadei până la umflarea vaginală, mâncărime sau o senzație de arsură atunci când pipi, spune ginecolog Sherry a.